Кам’янська запорозька Січ як туристичний об’єкт: проблеми та перспективи - Власов, О. (Краєзнавство, 2012)
У статті надається загальна характеристика пам’ятки історії національного значення Кам’янської запорозької Січі, як історико-археологічного об’єкту, висвітлюється сучасний стан пам’ятки. Викладені пропозиції щодо використання Кам’янської Січі в туристичній сфері. В статье дается общая характеристика памятника истории национального значения Каменской запорожской Сечи, как историко-археологического объекта, освещается современное состояние памятника. Изложены предложения по использованию Каменской Сечи в сфере туризма The article characterizes the historical monument of national signiﬁ cance «The Kamyanska Zaporozhyan Sich» as the historical and archaeological object and considers the present-day monument’s state. The propositions of the Kamyanska Sich usage in the tourism industry are set forth in the article.