Студентські будівельні загони: до історії патріотичного руху студентської молоді в УРСР (1962-1989 рр.) - Коляда, І.; Ралко, Р. (Краєзнавство, 2012)
У дослідженні аналізується процес становлення і розвитку молодіжного руху в УРСР у його такій організаційній формі, як студентські будівельні загони. В исследовании анализируется процесс становления и развития молодежного движения в УССР в его такой организационной форме, как студенческие строительные отряды. In the article has analyzed the formation and development of the youth movement in the USSR in its organizational form such as student construction brigades