Західний форпост України - Ярмоленко, М. (Краєзнавство, 2012)
Рецензія на книгу: Пайташ Володимир. Перемишль: відгомін минулого (спогади). – Перемишль: Товариство "Український Народний Дім" у Перемишлі, 2011. – 450 с.