Малопримітна, але важлива ланка державного механізму виконавчої влади - Гончаров, О. (Краєзнавство, 2012)
Рецензія на книгу: Устименко В.Є. Обов’язок. Звитяга. Честь : З історії Урядового військово-кур’єрського зв’язку та Служби дипломатичних кур’єрів України. – К. : Етнос, 2011. – 528 с.: іл.