Чорнобильська трагедія. Нариси історії - Деревінський, В. (Краєзнавство, 2012)
Рец. на кн.: Барановська Н. Чорнобильська трагедія. Нариси з історії / НАН України, Інститут історії України. – К.: Інститут історії України, 2011. – 254 с.