Вічна пам’ять Борисові Возницькому (Краєзнавство, 2012)
23 травня 2012 року в ДТП трагічно обірвалося життя директора Львівської галереї мистецтв, Героя України, лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка, президента
Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв, краєзнавця Бориса Григоровича Возницького.