Діяльність Дмитра Грицая у дорожівській філії Товариства “Просвіта” - Сова, А. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
Дмитро Грицай відомий як військовий референт крайової екзекутиви ОУН західно-
українських земель. У статті звернено увагу на його культурно-громадську діяльність,
зокрема активну працю в читальні Товариства “Просвіта” у с. Дорожів Дрогобиць-
кого району Львівської області. The article describes cultural and public activity of Dmytro Hrytsai – military adviser
of the provincial executive of the OUN of the Western Ukrainian lands. It focuses
on his active work in reading club of “Prosvita” society in Dorozhiv (Drohobych district,
Lviv region).