Видавничі плани “Просвіти” в оцінці Михайла Возняка - Ярощак, Р. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
Наведено оцінку М. Возняком видавничої діяльності “Просвіти”. Прокоментовано його критичні погляди на окремі кроки Товариства та викладено його ідеї-пропозиції щодо поліпшення видавничої стратегії організації. Article considers M.Vozniak’s evaluation of “Prosvita” editing activity; his critical views on some society’s actions and ideas-propositions how to improve organization’s editorial strategy.