Архів Лемківської комісії Товариства "Просвіта" - Вавричин, М. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
Викладено історію діяльності Лемківської комісії Товариства “Просвіта”, наведено короткий опис її архіву. The author focuses on the history of activity of Lemko commission of the “Prosvita”
society, gives a short description of its archive.