Создание системы компьютерного трехмерного моделирования геофизических полей геологических структур - Гончар, А.И.; Неверова, С.И.; Шундель, А.И.; Шлычек, Л.И. (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2010)
В статье рассмотрены основные аспекты, связанные с процессом компьютерного моделирования
геофизических полей геологических структур. Приведена блок-схема разработанной системы трёхмерного
моделирования геологической структуры. Представлены смоделированные трёхмерные модели дна с
различными включениями. У статті розглянуті основні аспекти, пов'язані із процесом комп'ютерного моделювання геофізичних
полів геологічних структур. Наведена блок-схема розробленої системи тривимірного моделювання геологічної
структури. Представлені змодельовані тривимірні моделі дна з різними включеннями. Main aspects of computer simulation of geophysical fields of geological structures are considered in the paper.
Flow-chart of designed system of 3D-modelling of geological structure is outlined. Simulated three-dimensional
bottom models with various inclusions are presented.