Построение нечеткого с-разбиения в случае неустойчивой кластерной структуры множества объектов - Вятченин, Д.А.; Доморацкий, А.В. (Штучний інтелект, 2011)
Предложен метод кластеризации объектов с варьирующимися в интервале значениями признаков в случаях неустойчивой кластерной структуры множества объектов. Приводятся результаты вычислительного эксперимента. Запропонований метод кластеризації об’єктів із значеннями ознак, що варіюються в інтервалі, у випадках нестійкої кластерної структури безлічі об’єктів. Наводяться результати обчислювального експерименту. A method of clustering of objects for varying in an interval attributes values in a case of the unstable cluster structure of the set of objects is proposed. Results of the numerical experiment are presented.