Композиційно-номінативні мультимодальні логіки - Шкільняк, О.С.; Шкільняк, С.С. (Штучний інтелект, 2011)
Запропоновано нові класи спеціальних програмно-орієнтованих логік часткових предикатів – композиційно-номінативні мультимодальні логіки. Описано мови і досліджено семантичні властивості таких логік реномінативного і кванторного рівнів. В межах пропонованих логік виділено композиційно-номінативні логіки епістемічного типу. Предложены новые классы специальных программно-ориентированных логик частичных предикатов – композиционно-номинативные мультимодальные логики. Описаны языки и исследованы семантические свойства таких логик реноминативного и кванторного уровней. В рамках предложенных логик выделены
композиционно-номинативные логики эпистемического типа. New special-purpose classes of program-oriented logics of partial predicates, i.e. compositional nominative multimodal logics, are introduced. For the logics of renominative and quantifier levels, languages are defined and semantic properties are studied. Compositional nominative logics of epistemic type are given within the defined logics.