Експериментальні дослідження температурних режимів сільськогосподарських приміщень при створенні локального мікроклімату із застосувнням інфрачервоного нагріву - Желих, В.М.; Фіалко, Н.М. (Промышленная теплотехника, 2011)
Представлены результаты исследования теплового состояния животноводческих помещений при реализации предложенной энергосберегающей отопительно-вентиляционной системы на основе инфракрасного нагрева. Наведено результати досліджень теплового стану тваринницьких приміщень при реалізації запропонованої енергоощадної опалювально-вентиляційної системи на базі інфрачервоного нагріву. The heat state of livestock premises as the result of the proposed energy-saving heating and ventilating systems implementation based on infrared heating are presented.