Вплив температури навколишнього повітря на термодинамічну ефективність традиційних та теплонасосних схем установок для сушіння деревини - Безродний, М.К.; Кутра, Д.С. (Промышленная теплотехника, 2011)
Наведено результати аналізу впливу температури свіжого повітря на термодинамічну ефективність традиційних та теплонасосних схем установок для низькотемпературного сушіння деревини. Зроблені висновки щодо особливості цього впливу на різні схеми сушильних установок. Представлены результаты анализа влияния температуры свежего воздуха на термодинамическую эффективность традиционных и теплонасосных схем установок для низкотемпературной сушки древесины. Сделаны выводы об особенностях этого влияния на различные схемы сушильных установок. The results of atmospheric temperature influence analyses at thermodynamic efficiency of traditional and heat pump schemes for low temperature drying woods are considered. The conclusions about feature of influence at different drying schemes are made.