Експериментальні дослідження процесів тепломасообміну у камері сумісних процесів сушіння та диспергування термолабільних пастоподібних матеріалів - Ляшенко, А.В.; Процишін, Б.М. (Промышленная теплотехника, 2011)
В статье приводятся результаты экспериментальных исследований по сушке куриного помета в камере совмещенных процессов. Отображено влияние частоты оборотов ротора на изменение влажности материала по длине камеры. Рассчитаны показатели, которые характеризуют эффективность работы камеры. В статті приведено результати експериментальних досліджень по зневодненню курячого посліду в камері сумісних процесів. Відображено вплив частоти обертання ротора на зміну вологості матеріалу по довжині камери. Розраховані показники, що характеризують ефективність роботи камери. In the paper presented the results of experimental investigations of heat treatment of chicken dung in the chamber of the combined processes. The equalization of regression, which represents influence of frequency of turns of rotor on the change of humidity of material on length of chamber, is shown out. The basic power indexes of efficiency of work of chamber are expected.