Біомаса як паливна сировина - Гелетуха, Г.Г.; Жовмір, М.М.; Олійник, Є.М.; Радченко, С.В. (Промышленная теплотехника, 2011)
Виконано огляд схеми класифікації біопалив, приведені й проаналізовані основні характеристики та властивості біомаси як паливної сировини. Выполнен обзор схемы классификации биотоплив, приведены и проанализированы основные характеристики и свойства биомассы как топливного сырья. Review of biofuels classification was considered, describes and analyses the main characteristics and properties of biomass as fuel raw material was performed.