Анализ энергетических соотношений в доплеровском измерителе скоростей придонных течений - Голод, О.С.; Гончар, Ю.А.; Гончар, А.И.; Федосеенков, С.Г.; Шлычек, Л.И. (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2011)
В статье рассматривается теоретический подход к решению задачи по нахождению скорости придонных течений на разных глубинах. Произведен анализ результатов, полученных теоретическим путем. В статті розглядається теоретичний підхід до розв’язання задачі зі знаходження швидкості придонних течій на різних глибинах. Проведено аналіз результатів, отриманих теоретичним шляхом. In article the theoretical approach to the problem decision on a finding of speed of benthonic currents on different depths is considered. The analysis of the results received by a theoretical way is made.