Оценка нефтегазоперспективности участков морского шельфа для последующей гидроакустической разведки - Федоровский, А.Д.; Якимчук, В.Г. (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2011)
Рассматривается экспертный анализ нефтегазоперспективности участков территории, который предлагается выполнить в два этапа: во-первых, создание единой балльной системы приоритетов экспертов и, во- вторых, получение в этой шкале количественных оценок показателей исследуемых участков шельфа для последующей гидроакустической разведки. Розглядається експертний аналіз нафтогазоперспективності ділянок території, який пропонується виконати у два етапи: по-перше, створення єдиної бальної системи пріоритетів експертів та, по-друге, отримання в цій шкалі кількісних оцінок показників досліджуваних ділянок шельфу для подальшої гідроакустичної розвідки. The expert analysis of oil and gas regions is considered. The analysis is proposed to be performed in two steps: firstly create a single point system of expert’s priorities, and secondly to obtain quantitative estimations of the studied shelf areas parameters for the next hydroacoustical findings.