Архітектура спеціалізованих програмних модулів для географічного аналізу об’єктів при інвентаризації парникових газів - Любінський, Б.Б.; Бунь, Р.А. (Штучний інтелект, 2011)
Представлено архітектуру реалізації програмних модулів для географічного аналізу та реалізації процедур дезагрегації та формування множини елементарних об’єктів в процесі просторової інвентаризації
парникових газів. Проаналізовано специфіку вхідних даних, охарактеризовано виконувані функції та
показано особливості подання і візуалізації просторових кадастрів емісій. Представлена архитектура реализации программных модулей для географического анализа и реализации процедур дезагрегации и формирование множества элементарных объектов в процессе пространственной
инвентаризации парниковых газов. Проанализирована специфика входных данных, охарактеризованы
выполняемые функции и показаны особенности представления и визуализации пространственных кадастров
эмиссий. Architecture of software modules for geographical analysis and implementation of procedures of disaggregation and formation of a set of elementary objects in the spatial inventory of greenhouse gas emissions is presented. The
specifics of input data are analyzed, the performed functions are characterized, and features of representation and
visualization of spatial emission inventories are introduced.