Метод гілок та меж для розв’язування цілочислової задачі дробово-лінійної оптимізації - Ємець, О.О.; Черненко, О.О. (Штучний інтелект, 2012)
У статті в рамках загальної схеми методу гілок та меж обґрунтовано алгоритм розв’язання задач цілочислової оптимізації у випадку дробово-лінійної цільової функції та лінійних додаткових обмежень. В статье в рамках общей схемы метода ветвей и границ обоснован алгоритм решения задач целочисленной
оптимизации в случае дробно-линейной целевой функции и линейных дополнительных ограничений. Within general pattern for the branch and bound method, the solution algorithm of integer optimization in case of the linear-fractional objective function and additional linear constraints is considered in the article.