Добові розв’язки гармонічних коефіцієнтів 2-го порядку за даними градієнтометра місії GOCE - Марченко, О.М.; Ярема, Н.П.; Лопушанський, О.М.; Лук’янченко, Ю.О. (Геодинаміка, 2011)
У роботі визначені коефіцієнти другого порядку Cnm, Sn гравітаційного потенціалу Землі за градієнтометричними вимірами супутника GOCE. Показана стабільність цих коефіцієнтів і дана оцінка
точності їх визначення. В работе определены коэффициенты второго порядка Cnm, Snm гравитационного потенциала Земли по градиентометрическим измерениям спутника GOCE. Показана стабильность этих коэффициентов и дана оценка точности их определения. In the paper the second-degree harmonic coefficients Cnm and Snm of Earth gravity potential were derived after the GOCE-satellite measurings. The stability of those coefficients is shown and estimation of its determination accuracy is given.