Теплофізичні методи створення наноструктурованих матеріалів з покращеними властивостями - Долінський, А.А.; Грабов, Л.М.; Грабова, Т.Л. (Промышленная теплотехника, 2010)
Використання теплофізичних методів в технологічних процесах дозволило створити нові наноструктуровані матеріали з покращеними властивостями. Інститут розробив, виготовив та впровадив в виробництво кілька видів обладнання для виготовлення таких матеріалів. Использование теплофизических методов в технологических процессах позволило создать новые наноструктурированные материалы с улучшенными свойствами. Институт разработал, изготовил и внедрил в производство несколько видов оборудования для производства таких материалов. Using of thermophysical methods in technological processes has allowed to create new nanostructured materials with improved properties. Institute has created, produced and introduced into manufacturing a few types of devices for producing this materials.