Особливості латерального розподілу магнітної сприйнятливості палеозойських нафтогазоносних відкладів північно-західної частини Дніпровсько-Донецької западини - Крива, І.Г. (Геодинаміка, 2012)
Наведено результати досліджень магнітної сприйнятливості нафтогазоносних відкладів палеозою
північно-західної частини Дніпровсько-Донецької западини. Виділені літомагнітні комплекси мають
регіональне поширення, у межах як окремих родовищ, так і північно-західної частини ДДЗ загалом, від
Південної прибортової зони до Північної прибортової зони. Приведены результаты исследований магнитной восприимчивости нефтегазоносных отложений
палеозоя северно-западной части Днепровско-Донецкой впадины. Выделенные литомагнитные комплек-
сы имеют региональное распространение как в пределах отдельных месторождений, так и в пределах
северо-западной части ДДВ от Южной прибортовой зоны до Северной прибортовой зоны. Results of investigation of the magnetic susceptibility of Paleozoic oil-and-gas-bearing sediments at the
north-western part of Dnipro-Donetsk depression are given. Selectedlithomagnetic complexes have a regional
dissemination as at the limits of separated deposits so at the north-western part of Dnipro-Donetsk depression
from the Southern near board zone to the Northern near board zone.