Дослідження атмосферного інфразвуку на режимній геофізичній станції “Берегове” у Закарпатті - Назаревич, А.В.; Любінецький, З.І.; Микита, А.Ю.; Каратаєва, Л.М.; Мельник, М.О.; Малицький, Д.В.; Мезенцев, В.П.; Назаревич, Л.Є.; Коваль, Ю.П. (Геодинаміка, 2012)
Подано перші результати досліджень атмосферного інфразвуку на режимній геофізичній станції
“Берегове” у Закарпатті. Описано особливості методики досліджень та апаратуру, наведено та коротко
проаналізовано отримані дані, окреслено напрями подальших досліджень. Представлены первые результаты исследований атмосферного инфразвука на режимной
геофизической станции“Берегово” в Закарпатье. Описаны особенности методики исследований и
аппаратура, приведены и кратко проанализированы полученные данные, очерчены направления
дальнейших исследований. In the article the first results of study of atmospheric infrasound on regime geophysical station
“Beregove”in Transcarpathians are presented. The peculiarities of researches methods and apparatus are
described. Received data are given and briefly analyzed and directions for further researches are specified.