Пам’яті Сергія Миколайовича Кулика (Геодинаміка, 2012)
Українська геофізична наука зазнала важкої непоправної втрати. На 71-му році життя раптово помер головний науковий співробітник відділу глибинних процесів Землі і гравіметрії Інституту геофізики ім. С.І. Субботіна Національної академії наук України, член редколегії “Геофізичного журналу” та журналу “Геодинаміка” Сергій Миколайович Кулик.