Оценка уровней метаболитов оксида азота в слезной жидкости у здоровых лиц различных возрастных групп - Курилина, Е.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Вивчені основні біохімічні показники системи окисного метаболізму оксиду азоту та альтернативних
шляхів метаболізму L-аргініну в сльозі здорових осіб різного віку, в процесі фізіологічного старіння
органу зору. Study of major biochemical indicators of oxidative metabolism of nitric oxide and of alternative paths of
metabolism of L-arginine in tear liquid of healthy persons of different age groups.