Морфометрические показатели оптических сред у больных миопией с учётом возраста и степени миопии - Малиева, Е.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті описані дослідження біометричних показників оптичних середовищ у хворих на міопію з
врахуванням віку і ступеню міопії. The article the researches of the biometric indexes of the optical environments are described for the patients
with myopia taking into account age and degree of myopia