Новые подходы к проведению иммуннокоррегирующей терапии рецидивирующих герпетических поражений роговицы - Сухина, Л.А.; Голубов, К.Э. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У роботі надаються дані щодо клінічного спостереження 67 хворих з герпетичними захворювання
рогівки. На підставі результатів імунологічного,клінічного обстеження доведена доцільність використання
препарату неовір у комплексній терапії рецидівуючих форм герпетичного ураження рогівки The paper provided the clinical observation of 67 patients with herpetic disease of the cornea. Based on the
results of the immunological, clinical use of the drug is justified neovir in the treatment of relapse forms gerpetichnogo
corneal. Key words: immunomodulating therapy, herpes, cornea