Пролонгированная фармакоинфузия трансфеморальным доступом в лечении оптических ишемических нейропатий - Рыжова, И.П. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Лікування хворих з оптичними ішемічними нейропатіями проводилось за допомогою ендоваскулярних
втручань трансфеморальним доступом. Клінічний ефект був досягнений у 83,4 % хворих. Treatment patients with optical ischemic neuropathy have been done by endovascular technic by transphemoral
methods. Clinical effect was reached at 83,4 % patients.