Використання мікробіологічних препаратів та органічних відходів агропрому – один з шляхів до економії природного газу - Процишин, Б.М.; Михалевич, В.В.; Фіщук, Н.У. (Промышленная теплотехника, 2009)
Проанализированы затраты на производство химических, микробиологических и органических удобрений. Показано, что при переработке образовавшейся органики можно вырабатывать энергию и снабжать сельское хозяйство необходимыми органическими удобрениями. Показано, что производство концентратов микробиологических препаратов обеспечивает стабильную и эффективную работу биореакторов. Проаналізовано витрати на виробництво хімічних, мікробіологічних та органічних добрив. Встановлено, що при переробці накопиченої органіки можна виробляти енергію та задовольнити промисловість у необхідних органічних добривах. Показано, що виготовлення концентратів мікробіологічних препаратів забезпечує стабільну та ефективну роботу біореакторів. Expenditures are analyzed for the prodaction of chemical, microbiological, and organic fertilizers. It is established that, in the course of processing of accumulated organics, it is possible to produce energy Expenditures are analyzed for the prodaction of chemical, microbiological, and organic fertilizers. It is established that, in the course of processing of accumulated organics, it is possible to produce energy