Проблема реабилитации репродуктивного здоровья женщин после перенесенной эктопической беременности - Аникин, С.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Всебічно проаналізовані різноманітні методики реабілітації репродуктивного здоров’я жінок після
перенесеної ектопічної вагітності. Наданий аналіз вітчизняної та світової літератури за даної теми.
Запропоновані найбільш ефективні методики та шляхи подальших досліджень щодо реабілітації
репродуктивного здоров’я жінок після перенесеної ектопічної вагітності. Rehabilitation methods for woman fertility after ectopic pregnancy are analyzed in detail. An analysis of
domestic and world literature on this problem is presented. The most effective methods of rehabilitating
women’s reproductive health after ectopic pregnancy are offered together with ideas for further research.