Патогенез и лечение травматического остеомиелита нижней челюсти - Безруков, С.Г.; Роганов, Г.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У роботі проведена оцінка ефективності лікування хворих з травматичним остеомієлітом нижньої
щелепи шляхом включення в терапевтичний комплекс для місцевого і загального застосування
антиоксиданту (ербісолу) і використання остеопластичного матеріалу, легованого сріблом (біомін ГТлС). The articlepresents an assessment oftreatment effectiveness for patients with traumatic osteomyelitis
of the mandible. Therapeutic complex include antioxidant (erbisol) and osteoplastic material doped with silver
(biomin GTLS).