Прегравидарная подготовка как профилактика невынашивания беременности у женщин с воспалительными процессами органов малого таза - Егорова, Я.А.; Рыбалка, А.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Проведено аналіз сучасної вітчизняної і зарубіжної спеціальної літератури з питань впливу запальних процесів в органах малого тазу на частоту невиношування вагітності, роль TORCH- інфекцій в цих процесах. Детально викладена необхідність прегравідарної підготовки з метою профілактики невиношування. We have performed an analysis of modern domestic and foreign literature about the impact of inflammation in the pelvic organs on the incidence of miscarriage and the role of TORCH-infection in the process. A detailed account for providing pregravid preparation in order to prevent miscarriage is presented.