Опыт применения биологических препаратов у больных ревматоидным артритом - Кошукова, Г.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті описаний досвід застосування біологічних генно-інженерних препаратів у хворих з
метотрексат-резистентним ревматоїдним артритом. Відзначені переваги використання даного класу
препаратів – виражений і швидкий терапевтичний ефект. Вказані найчастіші небажані явища при
лікуванні біологічними препаратами, як у період проведення інфузій, так і у період після їх проведення. The paper describe the experience of using genetically engineered drugs in patients with methotrexate-resistant rheumatoid arthritis. The advantage of using this class of drugs consists in pronounced and rapid therapeutic effect. The most common adverse events in treatment with use of biological agentshave been established, both during the infusion and after the infusion period.