Лучевая диагностика пептических язв и их осложнений - Крадинов, А.И.; Черноротов, В.А.; Черноротова, Е.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Проаналізовані клініко-рентгенологічні дослідження 250 хворих, які прооперовані з
приводу виразкової хвороби шлунку і дванадцятипалої кишки, поліпозу, раку шлунку і
захворювань ободової кишки. Розроблена методика і семіотика рентгенологічного
дослідження для виявлення післяопераційних пептичних виразок і їх ускладнень. Clinical radiological researches of 250 patients operated for ulcerous illness of stomach and duodenum,
poliposis, cancer of stomach and diseases of transverse bowel have been analyzed. The methodology and
semiotics of roentgenologic research have been worked out for exposure of postoperative peptic ulcers and
their complications.