Эффективность исплользования препаратов «Пантенол» и «Вульностимулин» в комплексном лечении больных экземой и варикозными трофическими язвами - Притуло, О.А.; Смолиенко, В.Н.; Нгема, М.В.; Прохоров, Д.В.; Кауд Дия (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті приведені дані клінічного спостереження та доведена доцільність та ефективність
застосування препаратів «Пантенол» та «Вульностимулін» при лікуванні екземи та варикозних
трофічних виразок. The article presentsthe data of clinical observationsand comments on expediency and efficiency of
application of preparations “Pantenol” and “Vulnostimulin” in treatment of eczema and varicose illness.