Основні положення концепції Національної стратегії теплозабезпечення населених пунктів України - Долінський, А.А.; Басок, Б.І.; Базєєв, Є.Т.; Кучин, Г.П. (Промышленная теплотехника, 2009)
В статье определены основные положения концепции Национальной стратегии теплообеспечения населённых пунктов Украины предприятиями коммунальной теплоэнергетики (ключевые проблемы теплообеспечения, основные принципы, приоритеты, задачи стратегии), а также оценены ориентировочный состав и объём первичных энергоресурсов при реализации стратегии. У статті визначено основні положення концепції Національної стратегії теплозабезпечення населених пунктів України підприємствами комунальної теплоенергетики (ключові проблеми теплозабезпечення, основні принципи, пріоритети, завдання стратегії), а також оцінено орієнтовні складові первинних енергоресурсів та їх обсяги при реалізації стратегії. The present paper is devoted to determining fundamentals of the concept of the National strategy for heat supply of Ukrainian settlements by the enterprises of municipal heat-power engineering (key problems of heat supply, basic principles, priorities, and tasks of strategy). The approximate structure and volume of primary energy resources are necessary for the realization of strategy are evaluated.