Автономна газозберігаюча система приготування теплоносія для опалення та гарячого водопостачання - Чорна, Н.А. (Промышленная теплотехника, 2009)
Пропонується використання комбінованої системи приготування теплоносія для опалення та гарячого водопостачання в житлових приміщеннях. Використання даної системи дозволить забезпечити зниження забруднення навколишнього середовища в зоні застосування електроенергетичного устаткування. Предлагается использование комбинированной системы приготовления теплоносителя для отопления и горячего водоснабжения в жилых помещениях. Использование данной системы позволит обеспечить снижение загрязнения окружающей среды в зоне применения электроэнергетического оборудования. The use of combined system of heatcarrier preparation for heating and hot water supply in lodging is proposed. The use of this system will enable one to provide a decrease in environmental contamination in the zone of application of electropower equipment.