Перспективи використання соломоспалювального обладнання в сільських опалювальних котельнях України - Баштовий, А.І. (Промышленная теплотехника, 2009)
Наведено оцінку кількості котлів у сільській місцевості по областях України, які можуть бути заміщені соломоспалювальними котлами, і величини заміщення при цьому традиційних паливно-енергетичних ресурсів. Приведена оценка количества котлов в сельской местности по областям Украины, которые могут быть замещены соломосжигающими котлами, и величина замещения при этом традиционных топливно-энергетических ресурсов. An estimate of the potential number of boilers to be substituted by straw fired boilers in the rural areas of Ukrainian regions and the quantity of traditional fuel and energy resources to be saved are given.