Когенераційні технології утилізації біогазу станцій анаеробного зброджування сільськогосподарських відходів - Кучерук, П.П.; Матвєєв, Ю.Б.; Кужель, Л.М. (Промышленная теплотехника, 2009)
Рассмотрена возможность использования биогаза для производства электрической и тепловой энергии. Представлены результаты энергетической и экономической эффективности внедрения станции энергоснабжения на биогазе. Розглянуто можливість використання біогазу для виробництва електричної та теплової енергії. Представлено результати енергетичної та економічної ефективності впровадження станції енергозабезпечення на біогазі. The opportunity of biogas utilization for both electricity and heat production is considered. Both energy and economic feasibilities of biogas utilization at energy-supplying stations are presented.