Многопозиционная гидроакустическая система подводной навигации - Борисов, Е.Г.; Голод, О.С. (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2012)
В статье рассматривается вариант решения задачи определения координат подводного объекта
активной многопозиционной гидроакустической системой, реализующей кооперативную обработку сигналов. У статті розглядається варіант розв'язання завдання визначення координат підводного об'єкта
активною багатопозиційною гідроакустичною системою, що реалізує кооперативну обробку сигналів. In the article the solution to the problem of determining the coordinates of the underwater object
multistation active sonar systems implement a joint processing of signals.