Шириться коло друзів - Сінкевич, Є.Г. (Історичний архів. Наукові студії, 2008)
Одному з відомих дослідників проблем економічної географії, історії
народного господарства Угорщини, істориків греко-католицької церкви
Угорщини, громадському діячу Тібору Міклошу Поповичу виповнилося
сімдесят років. Автор запропонував читачеві короткий виклад життєвого
і наукового шляху вченого. Одному из известных исследователей проблем экономической географии, истории народного хозяйства Венгрии, историков греко-католической церкви Венгрии, общественному деятелю Тибору Миклошу
Поповичу исполнилось семьдесят лет. Автор предложил читателю
краткое изложение жизненного и научного пути ученого. To one of the known researchers of problems of economic geography, history
of national economy of Hungary, historians of greco-catholic church of Hungary,
to the publicman Tiboru Mikloshu Popovichu was seventy years ago. An author
offered to the reader short exposition of vital and scientific way of scientist.