Сукупне визначення вологості та засоленості грунтів зрошувального землеробства за допомогою нейтронних методів - Кетов, А.Ю.; Звольський, С.Т. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
A way to determine the moisture of salted soil and the content of NaCl in it by means of neutron methods is developed and tested.