Дослідження дійсного циклу адсорбційного термотрансформатора - Осадча, Л.С. (Промышленная теплотехника, 2009)
Наведено порівняльний аналіз теоретичного та дійсного циклів адсорбційного термотрансформатора. Представлен сравнительный анализ теоретического и действительного циклов адсорбционного термотрансформатора. Comparative analysis of theoretical and real cycle of adsorption termotransformer is presented.