Дослідження реологічних властивостей багатокомпонентної згущеної суміші «МАЛЮТКА ГІПОАЛЕРГЕННА» - Декуша, Г.В. (Промышленная теплотехника, 2009)
Исследованы реологические свойства смеси «Малютка ГА» с целью определения оптимального содержания сухих веществ для рационального ведения процессов сгущения и сушки мнококомпонентного продукта на оборудовании молококосервного комбината Досліджено реологічні властивості суміші «Малютка ГА» з метою встановлення оптимального вмісту сухих речовин для раціонального ведення процесів згущення та сушіння багатокомпонентного продукту на обладнанні молококонсервного комбінату. A flow properties of a children’s mixture «Malyutka HA» have been studied in order to determine an optimal solids content for efficient evaporation and drying of multicomponent product on an equipment of milk tinned factory.