Геохімія ізотопів та геохронологія докембрію - Щербак, М.П.; Пономаренко, О.М.; Степанюк, Л.М.; Артеменко, Г.В.; Загнітко, В.М.; Шумлянський, Л.В. (Мінералогічний журнал, 2008)
Викладено основні етапи, проблеми і перспективи розвитку геохімії ізотопів та радіогеохронології в Україні загалом і, зокрема, у Інституі геохімії, мінералогії та рудоутворення ім. М. П. Семененка НАН України. Охарактеризованы основные этапы, проблемы и перспективы развития геохимии изотопов и радиогеохронологии в Украине в целом и, в частности, в Институте геохимии, минералогии и рудообразования им. Н. П. Семененко НАН Украины. Main stages, problems and prospects of development of isotope geochemistry and radiogeoсhronology in Ukraine as a whole and M. P. Semenenko Institute of Geochemistry, Mineralogy and Ore Formation of NAS of Ukraine have been stated.