До 60-річчя Михайла Миколайовича Тарана (Мінералогічний журнал, 2008)
18 жовтня 2008 р. виповнюється 60 років
відомому українському вченому-мінералогу,
знаному в світі фахівцю в галузі фізики
мінералів, доктору геолого-мінералогічних
наук Михайлові Миколайовичу Тарану.