Еколого-геохімічна оцінка природних вод Київської міської агломерації - Кураєва, І.В.; Стадник, В.О.; Самчук, А.І.; Злобіна, К.С.; Манічев, В.І.; Єгоров, О.С. (Мінералогічний журнал, 2008)
Представлено результати гідрогеохімічного дослідження поверхневих вод Київського мегаполіса. Зроблено еколого-геохімічну оцінку стану природних вод і визначено особливості міграції в них токсичних елементів. Представлены результаты гидрогеохимического исследования поверхностных вод Киевского мегаполиса. Проведена эколого-геохимическая оценка состояния природных вод и определены особенности миграции
в них токсичных элементов. Results of hydromechanical investigation of surface waters of Kyiv megapolis have been presented. Eco-geochemical evaluation of the state of natural waters has been made and peculiarities of toxic elements migration in them have
been determined.