Етапи формування стратиформних рудопроявів міді типу "red-bed" у Північно-Західному Донбасі: результати мінералогічних та геохімічних досліджень. Ч. 1 - Ємець, О.В. (Мінералогічний журнал, 2008)
Досліджено мінеральний склад, розподіл рудних мінералів, ізотопний склад вуглецю керогену, сірки сульфідів і вуглецю та кисню карбонатного цементу у міднорудних сіроколірних горизонтах червоноколірних верств картамишської світи нижньої пермі в Північно-Західному Донбасі. Исследованы минеральный состав, распределение рудных минералов, изотопный состав углерода керогена, серы сульфидов, углерода и кислорода карбонатного цемента меднорудных сероцветных горизонтов красноцветной толщи картамышской свиты нижней перми в Северо-Западном Донбассе. The paper presents the results on investigations of mineral compositions, ore mineral distributions, isotopic ratios of kerogen carbon, sulphur of sulphides and carbon and oxygen of carbonate cements of the Cu-ore-bearing grey-coloured horizons of the Kartamysh Suite red beds of the Lower Permian in the North-Western Donbas.