Літописи церковних парафій Подільської губернії як джерело з історії краю - Рибак, І.В. (Інститут історії України НАН України, 2005)
Автор відомий історик Поділля порушує проблеми витоків українського краєзнавства, повертає із небуття імена його фундаторів та дослідників. The author as a famous Podillia historian covers the problems of sources of the Ukrainian regional geography, recurs from forgotten memories the foundators names and scientists.